Over A-class

33

 


A-class Woninginrichting is een actief en ervaren bedrijf dat klaar staat om nieuwe uitdagingen tegemoet te komen. Onze collectie biedt een grote en een enorm groeiende verscheidenheid aan kleuren, modellen en designs. Modern, klassiek, rustgevend of zakelijk, we hebben maar één perspectief: het eindresultaat moet u meer dan tevreden stellen.
De nazorg is bij A-class Woninginrichting zeer goed geregeld, we leveren de producten exact op maat. Ook komen we langs om afmetingen op te meten wanneer het nodig is. Graag helpen we, met onze ervaren adviseurs, bij het maken van de juiste keuze die het beste past in uw woning en uw wil.

 

Verwen jezelf door in je eigen woning de heerlijke sfeer te creëren die bij je past. Ontwerp een plek waarin je je heerlijk kunt ontspannen, of gezellig samen kunt zijn met familie en vrienden. Tuurlijk is het niet eenvoudig om een heerlijk thuis te ontwerpen, juist op dat moment staan wij voor u klaar. Wij bieden de verschillende assortimenten aan met enorme keuzemogelijkheden. Bij ons vind je diverse vloerbedekkingen, zonwering, keukens en bijna alles om uw woning van top tot teen te veranderen. Neem gerust een kijkje op de site en neem de tijd om je eigen droomhuis te ontwerpen.

 

Contact info

Stel gerust uw vraag door middel van mail, telefoon of door langs te komen op ons locatie. Graag willen wij u herinneren dat hoe gedetailleerder u uw vraag stelt door het vermelden van maten, des te beter wij uw vraag kunnen beantwoorden.

A-class Woninginrichting
Groene Hilledijk 266b,
3074AE, Rotterdam.

Mobiel: +316 422 19 529
E-mail: info@a-classrotterdam.nl