Laminaat

Laminaat

Een ideaal en klassieke alternatief is het laminaat. Met de passende en stevige uitstraling wordt je woning omgetoverd tot een sfeervolle en zeer warme atmosfeer. Laminaat is sterker dan de houten vloer en een duurzaam product. Onze uitgebreide collectie helpt jou om een passend product te kiezen.

Pvc laminaat

Wanneer je kiest voor pvc vloeren is het een hele uitdaging met alle soorten kleuren en dessins. Het is een heel praktisch en duurzaam product wat nu deel is van de laatste trends. Kunststof is heel hygiënisch en duurzaam en maakt geen hinderlijke geluiden wanneer je met hakken aan het lopen bent. Ook is het makkelijk schoon te maken. Pvc vloeren is bovendien geschikt voor vloerverwarming.

Ondervloeren

Ondervloeren helpen bij het isoleren van het geluid en warmte. Hiervoor kun je kiezen uit ondervloeren die geschikt zijn voor appartementen. Het is ideaal voor gebruik in appartementen waar het belangrijk is om het geluid wat naar de buren gaat te verminderen. Het ondervloer eis voor in een appartement is een geluiddempende ondervloer van 10 Decibel.

Neem een kijkje in onze galerij voor inspiratie.

Comments are closed.